Maling til enhver opgave

Trænger du til fornyelse i dit hjem? Hos Malermester Peter Veilgaard ApS forstår vi betydningen af at vælge den rette maling til enhver opgave. Vi er din lokale farvehandel i Grindsted og vi har hjulpet utallige glade kunder i områderne omkring Billund og Vejle. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af maling til forskellige projekter, så vi kan imødekomme alle behov.

Vores medarbejdere har flere års erfaring i malerbranchen og kan derfor hjælpe dig med at vælge den helt rigtige maling til dit projekt. Uanset om det drejer sig om en ny vægfarve, træbeskyttelse eller maling af møbler.

I vores farvehandel og malerbutik forhandler vi Jotun Malerprodukter, og vi er stolte af at tilbyde et bredt sortiment inden for alle typer maling. Med Jotun maling kan du være sikker på at opnå enestående kvalitet og holdbarhed. Vores priser på maling er konkurrencedygtige og vi kan vejlede dig til at vælge den helt rigtige farve.

Farvehandel Peter Veilgaard - En verden af farver

I Farvehandlen hos Malermester Peter Veilgaard ApS bliver du altid vejledt af en faglært maler, så du altid får kompetent vejledning til både valg af maling, farve og hvilke redskaber og malerpensler du skal bruge. Vi har tilsammen 60 års erfaring i malerbutikken, så du kan være sikker på, at vi hjælper dig til at opnå det bedste resultat med dit malerprojekt.

Vi er mere end bare en farvehandel. Vi tilbyder også at udføre malerarbejde for både private og erhverv. Står med en lidt uoverskuelig opgave, så tøv ikke med at kontakte os. Vi hjælper dig gerne i mål med malerarbejde, uanset om det drejer sig om maling af vægge indenfor eller sprøjtemaling af køkkenlåger.

Kig forbi vores butik i Grindsted. Vi står klar til at hjælpe dig med et smil og god service.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefonnummer 21 69 44 26. Du kan også altid skrive til os på mail peter@malermester-veilgaard.dk, eller udfylde vores kontaktformular, med omfanget af din opgave.

Besøg vores butik

Ring til os