Tapet eller ny vægfarve?

Trænger du til en forandring i stuen? Vi kan hjælpe med at skabe præcis det udtryk du gerne vil opnå i din bolig. Med tapetsering eller andre vægbeklædninger, kan vi trylle et nyt look frem på dine vægge. Der findes et hav af forskellige farver og motiver, så du kan opnå præcis den stil og personlighed du drømmer om. Ring til os og hør om dine muligheder.

Ring til os

Professionel malerarbejde i Grindsted, Billund og Vejle

Hos Malermester Peter Veilgaard ApS anvender vi udelukkende kvalitetsmaling og vi forhandler Jotun-maling. Det sikrer, at vi leverer et enestående resultat, med god dækkeevne og en ensartet overflade hver gang. Vi tror på at kvalitetsprodukter og præcision giver dig den bedste værdi, og et flot resultat som har en lang holdbarhed.

Vores malere har de nyeste teknikker og metoder til at levere et flot stykke malerarbejde, som sikrer et smukt og holdbart resultat.

Vi udfører malerarbejde for mange glade kunder i nærområdet omkring Grindsted, Billund og Vejle.

Malerarbejde med sprøjtemaling

Trænger du til at give dit nuværende køkken et nyt liv uden at skifte hele køkkenet ud? Vi kan hjælpe dig med at give dit køkken et frisk pust, med vores sprøjtemaling. Med sprøjtemaling hos Malermester Peter Veilgaard ApS, opnår du et flot og ensartet resultat.

Fordelen ved sprøjtemaling af køkkenlåger, er at du kan give dit køkken et helt nyt look. Ved blot at ændre på farven, kan du opnå et køkken der syner splinternyt og som giver et helt nyt udtryk til dit hjem. Vi har hjulpet mange glade kunder med at give nyt liv med sprøjtemaling af køkkenlåger, døre og møbler. Er du i tvivl om hvilken farve du skal vælge, så vejleder vi dig gerne, så du vælger den helt rigtige farve.

Få tilbud på dit malerarbejde i dag

Uanset om det er maling indvendig i din bolig, maling af facade eller sprøjtemaling, så er vi klar til at hjælpe. Ring til os på telefonnummer 21 69 44 26, eller send en mail til peter@malermester-veilgaard.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular, med omfanget af din opgave, så vender vi tilbage hurtigst muligt.